Φόρτωση ...

Τι είναι η δωροκάρτα;

Με τη χρήση της ΔωροΚάρτας επιτρέπετε στους αγαπημένους σας να επιλέξουν αυτοί το δώρο που θα τους κάνετε, μέσα από τις προσεγμένες και ποικίλες προτάσεις του  gifts4all.gr , ενώ εσείς επιλέγετε μόνο το ποσό που θέλετε/μπορείτε να διαθέσετε.

 Τι ποσό μπορώ να διαθέσω;

Το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε ξεκινά από 25€, με ανώτερο τα 500€. Εσείς ορίζετε το ύψος του,  είτε αναγράφοντας το ποσό που θέλετε στο πεδίο «Ποσό» (π.χ. 75€) ή επιλέγοντας από τα προδηλωμένα ποσά στο drop down menu.  Ο παραλήπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την ΔωροΚάρτα μία ή περισσότερες φορές, μέχρι να εξαντληθεί το ποσό που έχετε διαθέσει.

 
Πώς μπορώ να στείλω μία ΔωροΚάρτα;

Απλώς κάνετε click στο εικονίδιο ΔωροΚάρτα (Gift Card) στην αρχική σελίδα, ή στην επιλογή Αγορά Δωροκάρτας στο κάτω μέρος κάθε σελίδας και την συμπληρώνετε, ως ακολούθως:


Προς:   
Το πλήρες όνομα του παραλήπτη της ΔωροΚάρτας ]

Από:      [  
Το   πλήρες  όνομά  σας  ]

Ποσό:     [ 
Το  ποσό  της ΔωροΚάρτας σε €   ]

Μήνυμα: [ Έ
να μήνυμα, που ίσως θέλετε να στείλετε στον παραλήπτη της Δωροεπιταγής, π.χ. Χρόνια Πολλά ]

 Στο σημείο αυτό έχετε δύο επιλογές:  

  1. Αποστολή με e-mail : Μία Εικονική ΔωροΚάρτα θα σταλεί  με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, συνοδευόμενη από όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την χρήση και εξαργύρωσή της από το κατάστημά μας gifts4all.gr 

  2. Αποστολή με  ταχυδρομείο/courier (ταχυμεταφορές): Εδώ, συμπληρώνετε τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσης, όπου θέλετε να σταλεί η ΔωροΚάρτα σας. Το πακέτο που θα στείλουμε, θα περιέχει τη Έντυπη ΔωροΚάρτα και οδηγίες για την εξαργύρωσή της, όλα σε έναν ειδικό φάκελο / συσκευασία Δώρου του gifts4all.gr 

Πώς θα εξαργυρώσει τη ΔωροΚάρτα μου ο παραλήπτης;

Ο παραλήπτης μπορεί να περιηγηθεί στις σελίδες του gifts4all.gr και να επιλέξει το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλει. Οπότε, το μόνο που μένει να κάνει είναι,  κατά την «αγορά» του δώρου του,  να χρησιμοποιήσει τον Κωδικό ΔωροΚάρτας, και τα χρήματα θα αφαιρεθούν αυτόματα από την αξία της ΔωροΚάρτας gifts4all.gr

Τι χρονικό περιθώριο εξαργύρωσης έχει η ΔωροΚάρτα;

Η διάρκεια της ΔωροΚάρτας είναι 6 (έξι) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής της.  Αυτό σημαίνει πως ο παραλήπτης θα πρέπει να εξαργυρώσει το ποσό της ΔωροΚάρτας μέσα στο διάστημα αυτό των 6μηνών.

Επιβαρύνσεις Αποστολής – Έξοδα Μεταφοράς

Αν επιθυμείτε να αποστείλετε «φυσικά» τη ΔωροΚάρτα, τότε θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής της, ανάλογα με τον προορισμό.

 

 Στην περίπτωση που η ΔωροΚάρτα είναι αξίας κάτω των 60€, θα επιβαρυνθείτε επίσης εκ των προτέρων με τα μεταφορικά αποστολής του δώρου / των δώρων, που θα επιλέξει ο παραλήπτης της  κατά την 1η φορά χρήσης/εξαργύρωσής της. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το  Δωρο δεν επιβαρύνει χρηματικά τον παραλήπτη της ΔωροΚάρτας, παρά μόνο στην περίπτωση που επιλέξει τμηματική εξαργύρωση, οπότε και θα χρειαστεί να πληρώσει τις μετά την 1η αποστολές.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 28410-22302

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Δευτέρα ως Σάββατο 09:00 – 21:00