Φόρτωση ...

Πολιτική επιστροφών

 

Προθεσμίες

Η επιστροφή ενός προϊόντος, αιτιολογημένα ή μη, μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του και με πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας.

Στην περίπτωση που σας είχε αποσταλεί το προϊόν μετά από χρήση ΔωροΚάρτας, δε γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά σας αποστέλλεται είτε άμεσα κάποιο νέο προϊόν αντίστοιχης αξίας της επιλογής σας είτε νέο Ηλεκτρονικό Κουπόνι - ΔωροΚάρτα προς χρήση του εντός της προθεσμίας ισχύος της αρχικής ΔωροΚάρτας. Επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο στον αρχικό αγοραστή της ΔωροΚάρτας.


Λόγοι Επιστροφής – Χρέωση Εξόδων

Τα έξοδα για την επιστροφή ενός προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη, εκτός από τις παρακάτω περιπτώσεις, στις οποίες τα έξοδα βαρύνουν το gifts4all.gr:

1.   Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα στο προϊόν

2.  Είχε αποσταλεί διαφορετικός κωδικός/σχέδιο/χρώμα από αυτό που παραγγείλατε.

Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια είτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας είτε την αντικατάσταση του προϊόντος που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα ή του λανθασμένου προϊόντος που παραλάβατε.

 
Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντος 

Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα για να δρομολογηθεί η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@gifts4all.gr ή να μας τηλεφωνήσετε στο 28410-22302.

 
Μόλις λάβουμε το αίτημα επιστροφής σας θα το επεξεργαστούμε  και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Εντός 2 εργασίμων ημερών θα έρθει η εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση, που έχετε δηλώσει, για να παραλάβει το προϊόν. Για απομακρυσμένες ή και δυσπρόσιτες περιοχές θα πρέπει να παραδώσετε εσείς το προϊόν στο πλησιέστερο γραφείο του βασικού δικτύου της εταιρίας ταχυμεταφορών Speedex, αφού προηγηθεί η ως άνω συνεννόησή μας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν μας ενημερώσετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, η επιστροφή του προϊόντος σας δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρεία ταχυμεταφορών.


Προϋποθέσεις Αποδοχής Επιστροφής Προϊόντος

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος είναι οι εξής:

1.        το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία

2.        να μην έχει γίνει κακή χρήση/μεταχείριση είτε του προϊόντος είτε της συσκευασίας

3.        να συνοδεύεται πάντοτε από την απόδειξη αγοράς του  ή την ΔωροΚάρτα στην περίπτωση, που ο παραλήπτης δε συμπίπτει με τον αγοραστή.

Στην περίπτωση που το προϊόν σας κριθεί ακατάλληλο για να επιστρέψει στην αποθήκη μας (λόγω χρήσης ή κακής μεταχείρισης) τότε θα επιστραφεί και πάλι σε εσάς, με δική σας χρέωση, χωρίς να γίνει επιστροφή χρημάτων ή αποστολή Ηλεκτρονικού Κουπονιού.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ gifts4all.gr

ΜΑΡΙΑ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ Κ. ΜΑΡΚΑΚΗ Ο.Ε.

Ρούσσου Κουνδούρου 16

72100  -  ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΡΗΤΗ

Τηλ. 28410-22302

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 28410-22302

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Δευτέρα ως Σάββατο 09:00 – 21:00