Φόρτωση ...

Τρόποι αποστολής

To gifts4all.gr λειτουργεί αποκλειστικά ως ηλεκτρονικό (online) κατάστημα λιανικής πώλησης και αποστέλλει εμπορεύματα προς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η φυσική μας έδρα (Ρ. Κουνδούρου 16, Άγιος Νικόλαος - Κρήτη) λειτουργεί ως σημείο εξυπηρέτησης.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προϊόντων και εκτός Ελλάδας, μετά όμως από ειδικότερη συνεννόηση μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι την λάβαμε (κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία).

 Οι παραγγελίες αποστέλλονται προς εσάς κατά κανόνα μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν αναγράφεται σε κάποια αντικείμενα διαφορετικός χρόνος διαθεσιμότητας - προετοιμασίας - αποστολής (π.χ. μη άμεσα διαθέσιμα είδη, ειδικές παραγγελίες με μονόγραμμα, αντικείμενα σε συγκεκριμένα μέτρα ή/και χρώμα, αντικείμενα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, όγκου ή βάρους κ.λπ.).

 Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.


Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων) εντός Ελλάδας

 
Η αποστολή των ειδών που έχετε επιλέξει μπορεί να γίνει με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

 

 1. με την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex

 

Για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου της εταιρίας ταχυμεταφορών Speedex η αποστολή των παραγγελιών σας, ύψους άνω των 60€, γίνεται χωρίς επιβάρυνση μεταφοράς, ενώ οι παραγγελίες κάτω των 60€ επιβαρύνονται με έξοδα 3,50 ανά αποστολή.

 

Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, σύμφωνα με το χαρακτηρισμό της Speedex, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 6€ ή 9€ αντίστοιχα για παράδοση κατ’ οίκον. Για παραλαβή από μέρους σας από τον πλησιέστερο προορισμό του βασικού δικτύου δεν θα υπάρχει η επιβάρυνση αυτή. Η χρέωση ή μη της επιβάρυνσης μπορεί να γίνει μετά από συνεννόηση μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

 

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, με επιβάρυνση 3,00€.

 

Η παράδοση των παραγγελιών στους προορισμούς του βασικού δικτύου Speedex εκτιμάται ότι γίνεται εντός 24-48 ωρών από την αποστολή, ενώ στις απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές απαιτούνται συνήθως 48-72 ώρες ανάλογα με την περιοχή.

 

Μπορεί να παρακολουθήσετε την πρόοδο της αποστολής, χρησιμοποιώντας την σχετική υπηρεσία στην ιστοσελίδα www.speedex.gr και τον Κωδικό Αποστολής, τον οποίον θα σας αποστείλουμε με e-mail ή/και SMS αμέσως μετά την αποστολή του δέματος.

 

2. με την κλασσική υπηρεσία δεμάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων

 

Η αποστολή των παραγγελιών σας, ύψους άνω των 60€, γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ χωρίς επιβάρυνση μεταφοράς, σε όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας ενώ οι παραγγελίες κάτω των 60€ επιβαρύνονται με έξοδα 4 ανά αποστολή.

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εξαρτάται από τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ και εκτιμάται σε 1-7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή. Στις περισσότερες περιοχές δεν πραγματοποιείται παράδοση κατ’ οίκον αλλά θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας, μετά από την σχετική ειδοποίησή σας.

 

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, με επιβάρυνση 3,00€.

 

3. με Μεταφορική Εταιρία

 

Για ιδιαίτερα ογκώδη ή βαριά αντικείμενα θα υπάρχει σχετική ένδειξη στην καρτέλα του προϊόντος και κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, η αποστολή θα πραγματοποιείται μέσω μεταφορικών εταιριών, που εξυπηρετούν την περιοχή σας, με οικονομική επιβάρυνση ανά περίπτωση.

 

 
Αποστολές εκτός Ελλάδας

 

Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται on-line άμεσος υπολογισμός μεταφορικών για προορισμούς εκτός Ελλάδας. Σε περίπτωση σχετικού ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail, ώστε να σας ενημερώσουμε για το συγκεκριμένο τρόπο - κόστος αποστολής και τον τρόπο πληρωμής. Για αποστολές εκτός Ελλάδας δεν ισχύει η δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€. Επίσης δεν υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.


Σημειώστε ότι αν ο προορισμός που επιθυμείτε ευρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται ο παραλήπτης να πρέπει να πληρώσει δασμούς / τέλη ανάλογα με τα είδη, που αποστέλλονται και τη νομοθεσία του κάθε κράτους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν εκ των προτέρων και για το ύψος των οποίων δεν ευθύνεται το gifts4all.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 28410-22302

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Δευτέρα ως Σάββατο 09:00 – 21:00