Φόρτωση ...

Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το gifts4all.gr διαθέτει τους ακόλουθους 4 τρόπους πληρωμής:

1. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση / παραλαβή του προϊόντος στον / από το χώρο που επιλέξατε (κατοικία, γραφείο, κατάστημα, γραφείο ταχυμεταφορικής, Ταχυδρομείο κ.λπ.)
 
2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό μας. Μπορείτε να επιλέξετε την Τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της Τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και στη συνέχεια να μας ενημερώσετε μέσω e-mail, τηλεφώνου ή fax για την πραγματοποίηση της κατάθεσης.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι εξής:


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αριθμός Λογαριασμού:    302/440206-54

ΙΒΑΝ Λογαριασμού:       GR58 0110 3020 0000 3024 4020 654

Δικαιούχος:                   Μαρία & Τριανταφυλλιά Κ. Μαρκάκη Ο.Ε.

 

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού:  014 669002002000384

ΙΒΑΝ Λογαριασμού:     GR12 0140 6690 6690 0200 2000384

Δικαιούχος:                 Μαρία & Τριανταφυλλιά Κ. Μαρκάκη Ο.Ε.


ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Υποκατάστημα:              Αγίου Νικολάου Κρήτης

Αριθμός Λογαριασμού:    9903

ΙΒΑΝ Λογαριασμού         GR4108700210000000000099030

Δικαιούχος:                    Μαρία Κ. Μαρκάκη

 

3. Με χρέωση της πιστωτικής (ή χρεωστικής) σας κάρτας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, MasterCard, American Express, Maestro καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση, που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.


Στην περίπτωση αυτή δεν συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Επομένως χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω της σελίδας μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (gifts4all.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

 Η ακύρωση συναλλαγής με πιστωτική κάρτα δεν είναι δυνατή να γίνει μονομερώς από τον πελάτη μετά την ολοκλήρωση της χρέωσης της κάρτας. Υπάρχει η δυνατότητα μετά από συνεννόηση (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail), να προχωρήσει η ακύρωση της συναλλαγής εκ μέρους μας, σύμφωνα και με την πολιτική αποδοχής επιστροφών από πελάτη. Στην περίπτωση που ζητηθεί / εγκριθεί η ακύρωση της συναλλαγής αλλά έχει ήδη γίνει η αποστολή της παραγγελίας, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος των μεταφορικών προς και από το χώρο σας.

 4. Με πληρωμή μέσω της PayPal.

Κάντε μεταφορά χρημάτων μέσω του διεθνούς οργανισμού PayPal με απόλυτη ασφάλεια. Συγκεκριμένα το Paypal χρησιμοποιεί το VeriSign Identity Protection (VIP) Network, το οποίο εγγυάται επιπλέον προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.

Θα υπάρξει χρέωση εξόδων συναλλαγής, υπολογιζόμενα ως ποσοστό επί των μεταφερόμενων χρημάτων.

Λοιποί Όροι Πληρωμής

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Επίσης να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία.

 

Για ιδιαίτερα ακριβά, βαριά ή ογκώδη αντικείμενα, όπως επίσης και για ειδικές (customized) παραγγελίες δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 28410-22302

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Δευτέρα ως Σάββατο 09:00 – 21:00