Φόρτωση ...

Δωρεάν συσκευασία δώρου

Τα είδη που παραγγέλλετε θα σας αποστέλλονται (εφόσον το επιθυμείτε) σε συσκευασία δώρου, κατάλληλη ανά περίσταση, χρονική περίοδο και είδος, σύμφωνα με την εμπειρία μας (χαρτί περιτυλίγματος ή/και κουτί ή/και τσάντα, κορδέλες, διακοσμητικά, αυτοκόλλητο gifts4all κ.λπ.).

Μπορείτε να μας ενημερώσετε και για τυχόν ιδιαίτερες επιθυμίες σας, ως προς το χρώμα και τη θεματολογία της συσκευασίας (π.χ. Χριστουγεννιάτικο Περιτύλιγμα για είδη που αγοράζονται το καλοκαίρι, Λαχανί Χρώμα για Δώρο Γάμου κ.α.).

Επίσης μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις Ευχές, που ίσως θα θέλατε να γράψουμε σε μικρή Ευχετήρια Κάρτα, που μπορεί να συνοδεύει το δώρο σας.

Τόσο η Συσκευασία Δώρου όσο και η Ευχετήρια Κάρτα είναι Δωρεάν.

 

Μόνη εξαίρεση ως προς τη Συσκευασία Δώρου γίνεται σε ιδιαίτερα ογκώδη αντικείμενα, στα οποία τοποθετούνται διακριτικά του καταστήματος, χωρίς όμως να γίνει περιτύλιγμά τους.

Υ.Γ. Τυχόν ειδικές απαιτήσεις συσκευασίας, όπως σκληρά κουτιά με επένδυση, ξύλινα ή μεταλλικά κουτιά κ.λπ. χρεώνονται επιπλέον και μετά από σχετική συνεννόηση μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 28410-22302

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Δευτέρα ως Σάββατο 09:00 – 21:00